Wie zijn wij

Bent u op zoek naar degelijk en kwalitatief hoogstaand schilderwerk? Dan bent u bij C&M schilders aan het juiste adres. Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit, vakkennis en veelzijdigheid. Maar wat ons met name onderscheidt is dat wij ons vak beoefenen vanuit een passie en gedrevenheid. En dat ziet u terug in ons schilderwerk.
C&M schilders is zichtbaar anders!

Schilderen is een vak. Goed schilderen is een ambacht. En een goed technisch advies is de basis van duurzaam werk. Ambachtelijk en vakkundig werken betekent niet uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten en of volgens aloude principes te werk gaan. Het is ook gedegen kennis, passie en een jarenlange ervaring combineren met innoverende producten en werkwijzen.

Daarbij is een goede en duidelijke communicatie en rekening houdend met de verwachtingen en wensen van de klant van belang. Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden voor verschillende soorten gebouwen en projecten als woningen, monumentale panden, VVE's, woningcorporaties, scholen, kantoren, jachten.

Schilderen, bouwen of verbouwen is mooi, u kunt een project realiseren geheel naar eigen wens en smaak. Een verbouwing die soepel loopt willen we allemaal maar in de praktijk loopt het vaak anders. U als opdrachtgever kunt niet alles van het bouwproces weten en u heeft niet altijd de kennis en het zicht op de kwaliteit die al dan niet geleverd word. En daarom kan een verbouwing veel zorgen met zich meebrengen. Wij kunnen u in dit proces ontzorgen om voor u het gewenste project te begeleiden. Door onze jarenlange ervaring en vakkundigheid hebben wij een professioneel team op het gebied van afbouwwerkzaamheden om ons heen gebouwd die garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De voordelen van onze projectbegeleiding is:

U heeft 1 contactpersoon voor al u vragen en wensen.

Er word gewerkt volgens 1 planning waardoor er geen onnodige vertragingen en irritaties optreden.

U krijgt 1 offerte, waardoor het makkelijk en duidelijk word u een scherpe calculatie van de hele bouwproces te presenteren.

Kleur is emotie wordt wel eens gezegd. Het bepaald de sfeer van uw pand. Een kille, karakterloze ruimte kan door kleuraanpassing b.v. veranderen in een warme, uitnodigende ruimte met ambiance. Door contrasterende kleuren te gebruiken kan een goede balans ontstaan in zowel interieur als exterieur. Wij kunnen zorgen voor een onderbouwd kleur en verfadvies welke is toegesneden op uw wensen.

Voor een goed eindresultaat is alleen het gebruik van kwalitatief hoogstaande producten in een verantwoorde kleurstelling niet voldoende. De wijze van aanbrengen bepaalt voor een groot deel de duurzaamheid. Een technisch advies kan daarbij helpen. Heeft u vragen hierover dan kunnen wij altijd helpen met een mondeling of schriftelijk advies.